La mascareta més còmoda del mercat

0
20
Aquesta mascareta lleugera i rentable està impregnada de nano tecnologia de plata en les fibres. És realment la mascareta més còmoda del mercat. Ni tan sols t’adonaràs que l’estàs portant!

La nano plata s’ha tornat molt popular recentment a causa de les seves propietats antimicrobianes ben investigades i de llarga durada. Aquestes propietats antibacterianes s’han guanyat la reputació de ser una forma eficaç de resistir i matar més de 650 tipus de bacteris nocius.
Moltes altres màscares facials d’un sol ús no poden bloquejar tots els patògens i la majoria no poden eliminar-los com ho fa la nano plata. A causa d’això, una màscara rebutjada és un brou de cultiu perquè els patògens es multipliquin en les seves fibres.
La mascareta més còmoda del mercat!

No dissenyat per a ús mèdic. No pretén ser un substitut d’un equip de grau mèdic, sinó per a brindar protecció per a vostè i els altres al seu voltant. Aquest producte no està destinat a curar ni tractar cap malaltia o condició de salut, ni ha de considerar-se un substitut d’una màscara quirúrgica. No oferim garanties de cap mena, ja siguin expresses o implícites, incloses, entre altres, les garanties de comerciabilitat, idoneïtat per a un propòsit particular, de títol o de no infracció de drets de tercers.
Vine a les nostres instal.lacions i informat del gran assortiment en mascaretes!
Tria la que més s’adapti a les teves necessitats

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí