Ja arriba la primavera amb Husqvarna!!

Ja arriba la primavera i és moment de tenir les nostres zones ajardinades ben preparades per poder-les gaudir!

Màquines potents, eficaces i fàcils d’utilitzar. Descarregat el nou catàleg de productes Husqvarna o entra a la nostra web Husqvarna i tria la màquina que més s’adapti a les teves necessitats.

Aprofita les noves promocions d’Husqvarna!

Motosserres

Una motoserra per a les teves necessitats

L’àmplia gamma de motosseres Husqvarna inclou des de màquines de treball pesat, fins a serres més petites per a un ús privat. Veure productes.

 

Retalladores de gespa

L’arrencada perfecta

Gràcies a que el motor i l’arrencada de les retalladores de gasolina Husqvarna estan equipades amb l’exclusiva funció Smart Start®, podràs arrencar ràpidament amb un mínim esforç. Les retalladores de gespa d’Husqvarna son silencioses, lleugeres i fàcils d’usar amb l’alimentació per bateria que et permetran executar les tasques més exigents. Veure productes.

 

Versàtils amb molts accessoris

Pots personalitzar fàcilment la teva retalladora de gespa d’acord amb la temporada i les necessitats específiques del teu jardí. És una eina còmoda i versàtil que ofereix resultats fiables durant tot l’any. Veure productes.

 

Desbrossadores

Menys impacte sobre el medi ambient

Desbrossadora lleugera, perfecta per a particulars. Fàcil arrencada gràcies al sistema Smart Start® i a la bomba de combustible. Capçal molt resistent. Arnès doble, i fulla per a herba inclosos. Totes les desbrossadores ofereixen un alt rendiment, pes lleuger i un bon equilibri. Acabaràs la teva tasca amb menys esforç i en el menor temps possible. Veure productes.

Tallabardisses

Versàtil i preparat per a l’acció

Tots els tallabardisses d’Husqvarna estan equipats amb un interruptor de parada amb autorretorn. Això significa que, quan la màquina s’apaga, l’interruptor de parada torna automàticament a la posició d’arrencada per a facilitar la seva posada en marxa. D’aquesta manera, el tallabardisses estarà llest sempre que tu ho estiguis.  Veure productes.

 

Bufadors

Treballa amb la màxima potància.

Els bufadors d’Husqvarna poden usar-se tant per a netejar fulles al jardí com per a netejar altres superfícies.Treballa de manera segura. Acaba el treball sense estar esgotat. Els  bufadors d’Husqvarna són ergonòmics i segurs per a la teva esquena i braços. Veure productes.

Tallagespes

Dóna-li el toc perfecte a la teva gespa

Àmplia gamma de tallagespes i diferents mètodes de tall, alguns fins i tot amb el rendiment de la tracció integral. Sense importar els reptes als quals t’enfrontis, podràs acabar el treball amb un resultat de gran qualitat. Veure productes.

 

Contacta amb nosaltres per a rebre més informació sobre aquests i altres productes Husqvarna.