Una vegada han passat els mesos més durs de l’hivern, toca renovar el jardí per a poder-lo lluir quan arribi el bon temps.

Per a això el primer que t’aconsellem, és:

• Saber quins elements es poden mantenir i quins hem de renovar o reformar per a poder gaudir de forma correcta de l’exterior de casa teva.

• En segon lloc, arrencar les males herbes que han crescut durant aquests mesos i començar a posar plantes noves perquè floreixin quan arribi el bon temps, triant de forma correcta els materials i estris necessaris per a dur a terme aquest propòsit.

• Tercer: dóna un cop d’ull a les teves eines, poden estar oxidades o és possible que ja no serveixin i hagis de reposar-les, és millor comprovar-ho ara, que quan hagis d’utilitzar-les, perquè potser no pots disposar d’elles pel seu mal estat.

• I en quart lloc i molt important, revisa el mobiliari, ja que és possible que amb el fred s’hagi deteriorat una mica i necessiti una mà de pintura, vernís o hagin de ser reemplaçats.

Si tens dubtes, vine a la Ferreteria Albert Soler de Lleida i t’assessorarem en tot el que necessitis perquè puguis començar a preparar l’exterior de casa teva.

També t’aconcellem: Robots tallagespa