COM TRIAR LES CATIFES ANTILLISCANTS DE BANY

0
123

 

T’expliquem tot el que cal saber sobre com triar les catifes antilliscants de bany, característiques, materials i com mantenir-les.

Les catifes antilliscants es col·loquen en el sòl de la banyera o plat de dutxa, i la seva funció principal és evitar relliscades, garantint la seguretat tant de petits com de majors. Aquest accessori sol estar equipat amb ventoses o amb bandes antilliscants proporcionant així una adherència òptima a la superfície de la banyera o plat.

Quines són les coses a tenir en compte per a triar la millor catifa antilliscant?

El primer és mesurar l’interior del plat de dutxa o banyera, per a saber les dimensions i poder col·locar la catifeta antilliscant. Perquè quedi bé: no ha de ser ni massa gran, (que la catifa solapi sobre les parets), ni massa petita (que quedin grans espais de porcellana sense catifeta) perquè llavors existirà el risc de relliscar-nos.

Materials de fabricació

Les catifetes antilliscants solen ser d’alguna mena de plàstic, pvc, vinil, silicona, etc.

Per al nostre ús, el primer requeriment és que no absorbeixi aigua. El següent punt és que tinguin un tractament antilliscant en la part superior, la qual cosa faci que subjecti el peu, una vegada recolzem en la catifa.

I després l’altre aspecte fonamental és que tinguin ventoses en la seva part inferior que subjectin bé sobre la porcellana perquè la mateixa no es mogui quan es trepitgi sobre ella.

Manteniment de la catifa antilliscant

Com a consell important per al manteniment i durabilitat de la catifeta de dutxa antilliscant o de banyera, és recomanable que quan acabem de dutxar-nos o banyar-nos, buidem l’aigua del sanitari l’enlairar la esterilla per a escórrer la resta de sabó o pèls que hagués pogut dipositar-se damunt d’aquesta.

Si no fem això, amb el temps es formarà una capa de xampú que taparà els porus antilliscants i perdrà l’efecte, i d’altra banda, si no la cuidem podrien aparèixer taques, fins i tot floridura per la falta de neteja.

Així que el millor és enlairar-la, i amb la carxofa de dutxa donar-li un repàs d’aigua a màxima pressió per a eliminar tots les possibles restes, així mantindrem més temps la nostra catifeta de dutxa antilliscant en perfecte estat.

A més d’aquestes recomanacions, també tenim models que es poden rentar en la rentadora o a mà, com la col·lecció Barcelona.

Per a más informació pregunteu a un dels nostres professionals de la secció de parament de la llar.

 

Entra a la nostra botiga online per a vuere totes les mesures i colors disponibles!

 

 

Font: Optimus 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí