BROQUES DE DIAMANT DRYGRES 4DRILL

0
26
Broques de diamant DRYGRES 4DRILL

La gamma de broques de diamant DRYGRES 4DRILL és recomanable per a la perforació de tota mena de rajola ceràmica, especialment les de gres porcelànic, i altres materials de revestiment com el marbre i el granit.

En la gamma de broques DRYGRES 4DRILL, RUBI ha utilitzat la tecnologia de soldadura al buit, VACUUM BRAZED, que incrementa la resistència a la temperatura i a la fricció, per a fixar les partícules de diamant a la zona de tall.

Les broques DRYGRES 4DRILL són perfectes per a la col·locació d’accessoris de bany o qualsevol tipus d’accessori de decoració sobre superfícies ceràmiques i/o pedra natural.

Les broques de diamant DRYGRES 4DRILL s’han dissenyat per a ser utilitzades, exclusivament, amb trepant elèctric amb o sense cable, sempre SENSE percutor. La seva connexió hexagonal els permet adaptar-se ràpidament als trepants amb capçal de 13 mm.

La profunditat de perforació de les broques DRYGRES 4DRILL és de 36 mm. per als diàmetres de 6, 8 i 10 mm, i de 40 mm de profunditat per a les broques de diàmetre 12, 14 i 20 mm. Totes les broques DRYGRES 4DRILL contenen cera en el seu interior.

Aquesta cera es fundeix durant l’ús de la broca i facilita la refrigeració i l’evacuació de les restes de la perforació (Si la cera s’esgota, la broca pot continuar treballant. Només la pèrdua total del diamant indica el final de la vida de la broca.).

A l’ésser de tall sec, és necessari, per a una correcta refrigeració de la broca, realitzar un lleuger moviment orbital i constant durant la perforació, així com eliminar qualsevol resta de material, entre perforació i perforació.

Les broques DRYGRES 4DRILL, de RUBI, disposen d’un sistema que bloqueja la pèrdua d’aquesta cera per la part posterior de la broca, concentrant així la cera, sempre en la punta i garantint el lubrificat durant la perforació.

La velocitat mínima, recomanada, d’ús per a les broques de diamant DRYGRES 4DRILL és de 1000 r.p. m. Per a un millor acabat i major durada de la broca, és important respectar la velocitat de gir adequada i realitzar un lleuger moviment orbital durant la perforació, així com assegurar-se que una vegada finalitzat el forat no queden restes del material perforat a l’interior de la broca.

Més info: RUBI

 

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí