Bastides d’alumini per a ús professional

0
126
Bastides d’alumini per a ús professional ALUAND 135 amb amplària: 1,35 m. Altura màxima: 13,20 m. Llarg: 2,00 m., 2,50 m, 3,00 m.
Fabricat totalment en alumini, sense components de plàstic, que garanteixen una llarga durabilitat i gran fiabilitat amb el pas del temps. No requereix de cap contrapès.
Tots els muntants verticals poden ser utilitzats com una escala integrada per a pujar, utilitzant els robustos esglaons antilliscants de Ø50 mm., soldats als travessers amb un pas regular de 30 cm, atorgant una gran comoditat.
Rodes amb nucli en niló antiaixafament i banda de suport antimarques Certificada EN1004.
Inclou llibre d’instruccions i manteniment.
Enganxament ràpid amb bloqueig automàtic, d’òptimes dimensions, que garanteixen un muntatge simple i sobretot molt ràpid.
Les seves dimensions característiques han estat estudiades en un mitjà de treball per al sector professional, que exigeix les màximes garanties de seguretat, en les condicions més difícils de treball i accessibilitat.
Particularment fàcil i ràpid de muntar, amb enganxaments automàtics sense en l’ús d’utensilis, ofereix la màxima flexibilitat i grau d’adaptabilitat per a qualsevol mena de situació.
El seu disseny de fabricació està pensat en la comoditat, resistència i seguretat del producte.
Si no trobes l’escala, bastida o producte que s’adapti a les teves necessitats podem fer-ho a mesura seguint les teves indicacions.
PODEU TROBAR UNA MOSTRA REAL A LES INSTAL.LACIONS DE SUBMINISTRAMENTS INDUSTRIALS ALBERT SOLER A TORREFARRERA

Garantia 2 anys
Per a veure totes les característiques tècniques de les bastides d’alumini ALUAND 135 descàrrega la fitxa del producte.
Consulta’ns per altres mesures de bastides d’alumini per a ús professional o altres dubtes a les nostres instal.lacions de Torrefarrera.
Font: Plabell

DEJA UNA RESPUESTA

Por favor ingrese su comentario!
Por favor ingrese su nombre aquí